Skip til hoved indholdet

Brørup Områdekontor: Line Selmer Olsen

I perioden fra den 15. august 2024 til 11. oktober 2024 udstiller kunstner Line Selmer Olsen keramik på Områdekontoret i Brørup, Stadionvej 15, 6650 Brørup.

Line er 51 år og arbejder til daglig som tandlæge men er også uddannet fra Århus Kunstakademi. På Århus Kunstakademi startede hun på keramisk afdeling men gik 2 år på skulptur afdelingen, hvorfra hun også tog afgang i 2007. Under studietiden har hun været antaget på alle 4 censurerede udstillinger i Danmark med værker i alt fra rekonstruerede havestol til fotos af storskrald. Med sine storskralds-billeder, som var med på Charlottenborg 2007, blev hun indstillet til politikkens talentpris.

Efter mange år med langt flere tænder end kunst har hun genoptaget keramikken. Hun har en ren glæde ved leret som materiale. Det er ærligt med sine mange begrænsninger og mange muligheder. Hun er optaget af det intuitive og legende. Det genkendelige i en endnu ikke eksisterende form. Hun laver udelukkende unika værker med referencer til naturens elementer og de menneskelige organer.

Inge Lise Møller Jensen

KunstVejen

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 25-10-2024 14.33

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen