Skip til hoved indholdet

Kulturnetværksmøde

Kom til netværksmøde 20/11

Kom til netværksmødet for kommunens kulturliv 20. november kl. 18-19.30 i Sdr. Hygum Forsamlingshus, Ribevej 51, 6630 Rødding. 

Kulturelt Samråd inviterer alle kommunens kulturelle foreninger, aktører, frivillige og kulturinstitutioner til at mødes og lære hinanden bedre at kende. I år laver vi først en styret speeddating, så man får sat ansigt og forening/organisation på deltagerne og måske udser sig, hvem man gerne vil have en længere snak med.

Det kan man så få, når vi giver rum til, at I kan tale med dem I vil, om det I vil. Vi stiller inspirationsspørgsmål op, men har I andet I hellere vil tale om, er det helt i orden.

Kulturelt Samråd byder på sandwich i starten af mødet, og der vil være tid til fri snak kl. 19.30-20.00, mens gæster begynder at ankomme til Kulturaften. 

Tilmeld dig senest 14. november kl. 14 via dette link

Program for netværksmøde

  • Velkomst og sandwich
  • ”Kulturel speeddating” - hav gerne et kort og præcist svar på, hvorfor du er en del af kulturlivet, og hvad der motiverer dig.
  • Fri networking – der er spørgsmål om kulturelle problemstillinger til inspiration, men det behøver ikke være dem, I taler om.
  • Ultrakort opsamling og afrunding af netværksmødet
  • Fri snak, mens deltagere til Kulturaften begynder at komme

Charlotte Thomsen

Skole, Kultur & Fritid

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 25-10-2024 14.37

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen