Skip til hoved indholdet

March mod ensomhed 5.-6. september

Vidste du, at flere end 600.000 mennesker i Danmark hvert år føler sig svært ensomme? Gå med på dette års March mod ensomhed og vær med til at sætte fokus på problemet sammen med Ensomhed Danmark og Patrick Cakirli.

I Vejen Kommune er vi optaget af at forebygge og bryde med ensomheden. En vigtig brik i denne kamp er meningsfulde og inkluderende fællesskaber. Sociale relationer og fællesskaber er vigtige for os alle hele livet igennem. De giver støtte, tryghed og også opbakning i perioder, hvor livet ændrer sig meget eller byder på modstand.

Derfor sætter vi nu fokus på fællesskab og kampen ud af ensomhed, og det gør vi ved at give dig muligheden for at være en del af dette fælleskabende arrangement MARCH MOD ENSOMHED. Patricks vandring bliver et symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Vi håber, I har lyst til at vandre med Patrick.

Læs mere om march mod ensomhed

2.000 kilometer og 2.500.000 millioner skridt gennem 81 kommuner og 5 regioner. Patrick Cakirli og følgeskab vandrer for synlighed på ensomhed, som en af de største helbredsudfordringer på folkesundheden i Danmark.

Hver år fra uge 32 til og med uge 41 skal Patrick Cakirli udføre March mod Ensomhed, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed. Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab, ellers skal han stå stille. På den måde bliver Patricks vandring symbol på vigtigheden af fællesskab, sammenhængskraft og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Patrick sætter fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring, såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling. I år samles der ind til TUBA - en organisation, der tilbyder gratis terapi og rådgivning til unge i alderen 14 til 35 år, der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

Du har nu muligheden for at gå med på lige netop den distance og den rute, som du ønsker!

Den 5. september kommer Patrick ind i kommunen ved Farris cirka kl. 13.30, og går Til Vejen Business College, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen.

Den 6. september starter han ved Vejen Business College, og går over Gamst, og slutter i Andst, hvor Kolding Kommune overtager. 

Se meget mere om de to ruter under afsnittet Ruteoversigter.

Har du spørgsmål og tilmelding til dette, så kontakt Conny Grøn på 24 66 21 44.

Den 5. og 6. september kommer March mod Ensomhed til Vejen Kommune, og du er mere end velkommen til at gå med lige som du ønsker! Det vil sige, at både distance og hvor på ruterne, du vil gå med, er helt op til dig! Patrick Carkirli vil krydse kommunegrænsen ved Farris på sin vej mod Vejen Business College, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen.

I de følgende links finder I ruten fra Farris til Vejen Business College (den 5. september), samt fra Vejen Business College til Store Andst (6. september).

Vi har lavet en række nedslag på ruterne, for at I har mulighed for at hoppe af og på undervejs.
Tiderne er dog cirka tidspunkter, da han både kan komme senere og tidligere end angivet.

Den 5. september: Farris - Vejen
13.30 Ankomst til kommunen på Farrisvej ved kommuneskiltet
14.00 Troldkærskolen
15.00 Skudstrup Markvej 5
15.45 Skudstrup ved Skudstrup Bygade krydset med Skodborg Vamdrupvej
16.30 Vejen Ved Kongeåvej 12
17.10 Vejen ved Plantagevej krydset med Rolighedsvej
17.15 Crazy Daisy i Søndergade, derefter følg Jyllandsgade
17.30 Vejen Business College, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen

Den 6. september: Vejen til Store Andst
8.00 afgang fra Vejen Business College
8.30 Circle K på hjørnet ved Fuglsangsalle
9.30 Gamst ved Gamstvej krydset med Rugholmsvej
10.15 St. Andst Efterskole
10.45 Rolykkevej 4 er endestationen i Vejen Kommune, herefter fortsætter marchen ind i Kolding Kommune.

Conny Grøn

Sundhed & Sammenhæng

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 25-07-2024 15.06

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen