Gang i Livet

Her kan du læse om de forskellige projekter, der er en del af Gang i Livet.

Gåfællesskaber

Mange steder i kommunen er der dannet lokale gåfællesskaber. Her mødes folk, der har lyst til at gå en tur sammen, og de ledes ud på turen af en lokal gåvært. Via DGI Sydvest kan interesserede gåværter få et kursus, så de er godt klædt på til opgaven.  

Der er skabt mange gåfællesskaber, og der er plads til flere. Vi overvejer desuden også at skabe gåfællesskaber for unge mellem 18 og 22 år, og vi søger en eller flere gåværter. Er det noget for dig?

Vil du være gåvært i dit lokalområde - uanset din alder, så kontakt Conny Grøn på 24 66 21 44 eller cogr@vejen.dk

Se facebookgruppen ‘Vi går i Vejen Kommune’ med oversigt over gåfællesskaber og arrangementer

Gåmarathon

Hvert år i sensommer/efterår holder vi Gåmarathon, hvor frivillige gåværter guider rundt på ruterne. Her kan man komme rundt i vores dejlige natur og få rørt sig. Alle kan være med. Man kan gennemføre som en kvart-, halv- eller helmarathon, ved at deltage i 1, 2 eller 4 gåture. Det bestemmer man ved at stykke ruter på 5,3 og 10,6 kilometer sammen efter lyst og udholdenhed. 

Gang i Livet på virksomheden

Gang i Livet på virksomheden kører som et forsøg, hvor vi et forløb hos virksomheder, der opfordrer medarbejderne til komme ud og gå mere - fordi det giver trivsel, energi og fornyet koncentrationsevne. Vi overvejer at lave en ny runde i 2022. Hvis du som virksomhedsleder/-ejer er interesseret i at komme med i en ny runde, så kontakt Conny Grøn på cogr@vejen.dk eller 24 66 21 44 og hør mere. 

Gang i Livet som familie

Projektet ‘Gang i Livet som familie’ henvender sig til familier, hvor børn har vægt- eller trivselsudfordringer. Her dyrkes leg og venskaber på tværs, mens forældre går ture og får inspiration til at støtte deres barn igennem fagprofessionelle fra Livsstil på Brørup Sundhedscenter.

Om tilbuddet:
Søger din familie et fællesskab, hvor I alle kommer i BEVÆGELSE? Et fællesskab, der dyrker leg og venskaber med børnene, mens du som forælder kommer på gåture og inspireres til, hvordan du bedst støtter dit barn i sit forhold til MAD, KROP og VÆGT. Sådan et FÆLLESSKAB har vi til jer.

Opstart med løbende optag:18. august kl. 16.30-18.00
Sted: Vejen Atletikstadion, Petersmindevej 1, 6600 Vejen
Tilmelding til: Lasse R. Rasmussen, playmaker 23 41 62 86 eller Conny Grøn, koordinator 24 66 21 44
Tilbuddet henvender sig primært til børn i alderen 6-12 år med forælder.

Sundhedsambassadør

Har du lyst til at blive frivillig brobygger for borgere i forløb hos Brørup Sundhedscenter ud til foreningslivet og aktivitetscentre?

Så kontakt Conny Grøn på cogr@vejen.dk eller 24 66 21 44.

Gåture ved naturperler

Vi har arrangeret gåture ude hos nogle af naturperlerne i Vejen Kommune, for eksempel ved Kongeåen, Jels Søerne og Skovene og i Baldersbæk Plantage.

Se på Ta' på tur, om der er ture planlagt