Talentprisen

Kulturelt Samråd uddeler Talentprisen for at påskønne og opmuntre de børn og unge, der har et talent inden for kultur, og som arbejder ihærdigt på at udvikle dette talent. Det kan kræve viljestyrke og selvdisciplin, og det vil Kulturelt Samråd gerne anerkende.

Nogle talenter når måske videre fra kulturinstitutioner og kulturelle foreninger i kommunen og uddanner sig eller skaber sig en karriere inden for deres felt. Andre er måske stadig på vej. Målet er heller ikke nødvendigvis en professionel karriere, men at man har et talent, man forvalter, så man er en inspiration og et forbillede for andre.

Talentprisen er på 5.000 kr. og en skulptur af Carsten Støier Snor fra Dansk Natur Design i Foldingbro.

Send en indstilling til Talentprisen via en formular

Hvem?

Talentprisen gives til den unge talentspire mellem 10 og 25 år med tilknytning til Vejen Kommunes kulturliv, der viser et særligt talent inden for sit kulturelle felt, er godt på vej til at udleve sit potentiale og virker som et godt forbillede for andre.

Hvornår?

Talentprisen uddeles sammen med Kulturprisen i efteråret 2022. Indstillingsfristen er 1. juni.

Hvad?

I indstillingen beskriver du din kandidat og begrunder, hvorfor vedkommende fortjener Talentprisen. Hvilket særligt talent har hun/han? Hvordan er hun/han et godt forbillede for andre unge? Hvad ville gå tabt, hvis hun/han ikke udfoldede sit talent? Vi skal også have kontaktinformation på kandidaten.

Send en indstilling til Talentprisen via en formular

Tidligere modtagere

2023: Elliot Stølegaard, Studio 73
2022: Emma Randa, elev i Vejen Billedskole
2021: Karoline Toksvig Gammelgaard