Skip til hoved indholdet

Landsbyanalyser

Vejen Kommune har udarbejdet landsbyanalyser i kommunens landdistrikter.

Landsbyanalyse 2020

I forbindelse med et nyt tema i kommuneplanen om ’Strategisk planlægning for landsbyer’ har Vejen Kommune i samarbejde med Real Dania og Hjortkjær Strategisk Rådgivning udarbejdet en analyse af kommunens landsbyer.

Analysen indeholder kortlægning af demografiske og geografiske forhold i Vejen Kommune, en civilsamfunds kortlægning og en gennemgang af foreslåede målsætninger, delmål og virkemidler, der skal give et velfunderet grundlag for det videre arbejde med kommuneplanen.

Se også den samlede rapport fra Realdanias pilotprojekt "Længe leve landsbyerne - en metode til strategisk planlægning for levedygtige landsbyer’" 

Landsbyanalyse 2016

I januar 2016 præsenterede Vejen Kommune et samlet hæfte med lokale landsbyanalyser, som baggrundsmateriale til nye lokale udviklingsplaner og til processen omkring Vejen Kommunes opdaterede landdistriktspolitik.

Er du interesseret i at læse denne, kontakt venligst landdistriktskonsulent Marie Bøttcher Christensen, tlf. 79 96 61 40.

Marie Bøttcher Christensen

Teknik & Miljø

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 13-07-2024 23.21

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen