Oktober-december 2019

Områdekontoret i Brørup

På områdekontoret på Stadionvej i Brørup er det kunstneren Preben Beck, der udstiller malerier. Preben, der er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København i 1975, er oprindeligt fra Tønder, men nu bosat på Fyn.

Inspirationen til billederne henter Preben fra oplevelser og iagttagelser fra hverdagen. Malerierne kendetegnes ved stærke farver og de mange små billedpartier, der er i hvert billede.

Preben kalder udtryksformen for abstrakt-naturalisme. "Det jeg gerne vil med mine billeder er, at det ikke er det samme, man ser hele tiden, og der dukker nogle nye motiver op, som gør billedet spændende og levende, for den, som kigger på, så man får lyst til at gå på opdagelse efter mere", siger Preben Beck.

Sundhedscenteret i Brørup

På Brørup sundhedscenter er det Belinda Winkel Clausen fra Haderslev, der viser abstrakte malerier. Belinda har malet siden hun har kunnet holde om en pensel. Som kunstner er hun autodidakt, men det er hendes udtryksform og der hun finder ro.

Belinda Winkel siger om sin kunst, ”Jeg inspireres af alt omkring mig – en stemning, mennesker og naturen. Jeg maler abstrakt intuitivt og lader penslen arbejde af sig selv. Jeg giver farverne frit spil til at udtrykke sig og eksperimentere med forskellige teknikker og stilarter”.

Alle er velkomne til at kigge inden for og se udstillingerne. Hvis man skulle få lyst til at købe et af værkerne kan det også lade sig gøre – enten ved at kontakte KunstVejen eller kunstneren selv.

Kunstforeningen kan kontaktes på 79 96 62 66 eller via mail: ilmj@vejen.dk. Man behøver ikke være medlem af kunstforeningen for at købe.