Udstil dine værker hos Vejen Kommune

Hvem er vi?

KunstVejen er en personalekunstforening stiftet af det administrative personale ved Vejen Kommune. Foreningens formål er at fremme interessen for kunst ved at arrangere udstillinger og indkøbe kunst til udlodning blandt medlemmerne.

Hvor kan der udstilles?

Vi har rum og vægplads til udstillinger på Vejen Rådhus, områdekontoret i Brørup samt på sundhedscenteret i Brørup. Der er tale om steder, hvor mange ansatte og andre har deres daglige gang. Udstillingerne varer mindst to måneder pr. sted.

Vilkår for at udstille

Hvor, hvornår og hvilke af stederne, du udstiller, aftaler vi med dig. Du sørger selv for transport og ophængning/opstilling af værkerne efter anvisning. På alle udstillingssteder er der skinner og tilhørende ophængningssystem, der er baseret på, at du selv har monteret ophængningssnor/wire på bagsiden af billedet. Vi har også nogle få podier og montrer til opstilling og udstilling af keramik og andre kunstgenstande. Vi beregner os ikke procenter af eventuelt direkte salg til medlemmer og andre interesserede. Du sørger for nummerering og oversigt med pris over de udstillede genstande, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at medbringe eget infomateriale.

Information og PR

Vi sørger for at informere de lokale medier i form af pressemeddelelse med kort omtale og præsentation af de enkelte udstillinger og kunstnere. På samme måde informerer vi også internt medlemmerne af kunstforeningen og vore øvrige kollegaer, som har deres arbejdsplads på kommunens områdekontorer, rådhus og andre lokaler, der anvendes til den kommunale administration.

Ingen garantikøb

Vi tilbyder desværre ikke garanti for køb fra en udstilling.

Kontaktoplysninger

Har du lyst til at udstille hos os, så hører vi meget gerne fra dig med en kort præsentation af dig selv og de ting, du arbejder med suppleret med billedmateriale eller henvisning til netadresse, der viser eksempler på dine værker. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og forhøre dig nærmere. Kontakt Inge Lise Møller Jensen, formand for KunstVejen, på 79 96 62 66 eller ilmj@vejen.dk