Aktuel udstilling

Områdekontoret i Brørup

På områdekontoret på Stadionvej i Brørup er det Linda Jessen fra Vejen, der både viser farvestrålende skulpturer og malerier. Hun har også malerier med naturmotiver eller ansigter med på udstillingen.

Om sig selv siger hun: ”Jeg er bosat i Vejen tæt ved Kongeåen og ikke så langt til Vesterhavet, det er her ideerne til mine malerier bliver til enten som skitser eller oppe i mit hoved, selv finurlighederne er et glimt i hverdagen”.

Linda Jessen er autodidakt kunstner, men har deltaget løbende på forskellige kurser bl.a. hos Dea Enna, Margit Peters og Myrna Wøhlk Vilbæk. Hun har udstillet på flere forskellige gallerier, virksomheder og censurerede udstillinger. Hun er medlem af Billedkunstnerforeningen BRA i Esbjerg.

Sundhedscenteret i Brørup

På Brørup sundhedscenter er det den tyske kunstner Jasmin Glause, der viser malerier. Jasmin fik øje på KunstVejen, da hun som studerende i Skandinavistisk med fokus på nordiske sprog og kultur, var udvekslingsstuderende hos en medarbejder i Vejen Kommune. Hun holder her sin allerførste udstilling.

På sine malerier vises der mest farverige dyr. Hun elsker natur, dyr og tunge farver. Hun har siden barndommen fundet inspiration ved omgås heste og hunde og i at observere naturens verden. Ellers udtrykker sig Jasmin Glause ved at skrive digte og noveller.

I de senere år har det kunstneriske fået mere plads og hun drømmer i fremtiden at få endnu mere tid til det kreative, så hun er glad for kunne vise billeder frem i Ve-jen Kommune. Hun arbejder til daglig i kulturbranchen i den lille nordtyske by Waren (Müritz).

Begynder bookning til udstillinger på det nye rådhus i Vejen

Vi er nu kommet så godt på plads i det nye rådhus i Vejen, at vi er klar til at begynde udstillingerne her fra april måned. KunstVejen får her udstillingsområde i kantinen på rådhuset. Kunstnere kan henvende sig til foreningen, hvis man gerne vil have en udstilling hos os.

Alle er velkomne til at kigge inden for og se udstillingerne. Hvis man skulle få lyst til at købe et af værkerne kan det også lade sig gøre – enten ved at kontakte KunstVejen eller kunstneren selv. Kunstforeningen kan kontaktes på 79 96 62 66 eller via mail: ilmj@vejen.dk. Man behøver ikke være medlem af kunstforeningen for at købe.