Kulturaften og overrækkelse af Talentpris og Kulturpris

Kulturelt Samråd i Vejen Kommune var de stolte værter til en kulturaften på biblioteket i Vejen 23. november.

Her blev den helt nye Talentpris uddelt til Karoline Toksvig Gammelgaard for hendes store sangtalent og vedholdenhed.

Karoline Toksvig Gammelgaard får TalentprisenKaroline Toksvig Gammelgaard får Talentprisen. Til venstre Lone Houmann Holst, formand for Kulturelt Samråd, til højre Bo Vonsbæk og Charlotte Klausen fra Kulturelt Samråd. 

Mads-Emil Uldall var også indstillet til Talentprisen for sit talent inden for klaverspil. Begge gav flotte numre. 

Kulturprisen gik til Grethe Brinch Knudsen for det kæmpestore arbejde hun lægger i at få Børnekultur på Tværs til at blive til en succes.

Grethe Brinch Knudsen får KulturprisenGrethe Brinch Knudsen får Kulturprisen. Til venstre Lone Houmann Holst, formand for Kulturelt Samråd, til højre Bo Vonsbæk og Charlotte Klausen fra Kulturelt Samråd. 

Peter Amtoft fra Rytmisk Musik i Vejen var også indstillet til prisen for sit store engagement for Rytmisk Musik Vejen og den lokale amatørmusik. Peter gav sammen med Stefan Arentoft også en smagsprøve på deres musik.

Til sidst kunne publikum høre den lokale forfatter Tina Frank læse op af sin bog Øjets anatomi. Jette Löwén Dalls fortalte også om sine illustrationer om en trold, der vist bliver klogere på affaldssortering (til en kommende bog til de mindste borgere).

Stort tillykke til de to prismodtagere!

Se video fra Kulturaften

Se highlights fra Kulturaften