Bliv teamleder eller frivillig ved VM i Kano og Kajak Maraton 2023

Mere end 200 fantastiske frivillige er helt afgørende for at afholde et succesfuldt verdensmesterskab med op mod 600 deltagere og 3.000-10.000 tilskuere. Derfor har vi stærkt brug for din hjælp.

Info om arrangementet

VM2023 foregår den 28. august-3. september på Jels Nedersø i Vejen Kommune. I de første to dage af stævnet vil søerne være fyldt med masters roere, og de efterfølgende dage afholdes verdensmesterskaberne for U18, U23 og senior.

Opbygningen starter dog allerede 10 dage før, så der er et stort behov for hjælp både før, under og efter VM-ugen.

Så har du lyst til at blive en del af hele planlægningen, sætte dit præg på verdensmesterskabet og blive en del af et kæmpe kano- og kajakfællesskab, har du muligheden nu. Vi har brug for en del teamledere, som har lyst, tid og mulighed for at arbejde med et specifikt område af afviklingen. Der er behov for teamledere inden for servicecenteret, frokost, akkreditering, opstilling af venue, trafik og meget mere. 

Du finder alle informationerne og tilmeldingsblanketten lige her.

Har du mere lyst til at hjælpe i dagene op til, under og/eller mandagen efter, så kan du også allerede nu melde dig som frivillig eller læse meget mere.

Vi lægger stor vægt på det sociale og hyggen, og vi har altid fokus på, at det skal være sjovt at give en hånd med. Vi håber på, at du har lyst til at blive en del af holdet.