Om hjemmesiden

På Vejen Kommunes hjemmeside kan du finde oplysninger om kommunen. Du kan læse om vores ydelser, se nyheder og finde anden relevant information om Vejen Kommune.

Via vores selvbetjeningsløsninger betjene dig selv på nettet. Du finder selvbetjeningsløsningerne her: www.vejen.dk/selvbetjening.

Grundtanken bag hjemmesiden er, at det skal være let for dig at finde frem til de oplysninger, du har brug for. Siden er opbygget efter forskellige målgrupper, du kan være en del af, og efter forskellige situationer du kan stå i.

Ansvar:

Ansvaret for informationer og services på Vejen Kommunes hjemmeside ligger hos den enkelte afdeling og de fagfolk, som er eksperter på området.

Hjemmesiden eller dele deraf må ikke offentliggøres i kommercielt øjemed, herunder fremvises eller videredistribueres på net eller i hard copy uden Vejen Kommunes skriftlige samtykke. Indholdet på denne hjemmeside må ikke gøres til genstand for f.eks. redigeringsmæssige eller tekniske ændringer uden Vejen Kommunes skriftlige samtykke.

De hjemmesider, som er forbundet med Vejen Kommunes hjemmeside via link, er ikke under Vejen Kommunes kontrol, og Vejen Kommune er ikke ansvarlig for indholdet i sådanne hjemmesider eller ansvarlig for noget link, som er indeholdt i en sådan hjemmeside.

Tilgængelighed:

Tilgængelighed på Internettet er en forudsætning for, at alle har adgang til de informationer og digitale løsninger, der stilles til rådighed for borgerne. Borgerne skal have adgang uanset eventuelle funktionsnedsættelser og uanset hvilken teknologi, borgerne anvender. Målet med en tilgængelighedspolitik er at sikre, at Vejen Kommunes netsteder og vedhæftede filer bliver tilgængelige for flest mulige borgere. 
Se Tilgængelighedspolitikken for Vejen Kommunes hjemmesider 

PDF-filer:

En del publikationer fra Vejen Kommune kan hentes elektronisk som såkaldte PDF-filer. Du kan kun læse indholdet i PDF-filen, hvis du har programmet Adobe Reader®. Programmet kan hentes hos Adobe på www.adobe.dk. Adobe Reader findes i flere forskellige udgaver og til flere forskellige operativsystemer. Vejen Kommune kan desværre ikke kan hjælpe dig, hvis du har problemer med installation eller brug af Adobe programmet. 

Mails til Vejen Kommune

Hvis du vil sende en mail til Vejen Kommune, finder du her mailadresser for medarbejderne i administrationen. Hvis du ikke har et mail-program kan du i stedet bruge webformularen her for at sende en mail til kommunen.

Hvis du skal sende en mail til Vejen Kommune, der indeholder personfølsomme oplysninger, skal sende en sikker mail. På denne måde bliver dine informationer krypteret. Det betyder, at ingen andre end du og Vejen Kommune kan læse informationerne. Se, hvordan du sender en sikker mail til Vejen Kommune

Hvis du vil sende en mail med vedhæftede filer til Vejen Kommune, skal du være opmærksom på, at vi anvender Microsoft Office 2007. Du kan sende følgende filtyper:

  • Word 2007, eller ældre versioner af Word
  • Excel 2007, eller ældre versioner af Excel
  • PowerPoint 2007, eller ældre versioner af PowerPoint
  • PDF-filer

Hvis vi ikke kan læse den fil du har sendt, kontakter vi dig.

Har du spørgsmål om hjemmesiden eller opdager du fejl, er du velkommen til at skrive til Webmaster.