Skip til hoved indholdet

Indkøbskontorets samarbejdspartnere

Her kan du læse mere om de samarbejdspartnere Indkøb har

IKA er en forening af offentlige indkøbere. IKA består af en valgt bestyrelse og et ansat sekretariat. Foreningens medlemmer repræsenteres bredt af kommuner, regioner, selvejende og ministerielle institutioner, forsyningsselskaber, boligselskaber samt statslige instanser. Alle, der er udbudspligtige, kan blive medlem af IKA.

IKA har en række tilbud til de virksomheder der enten er  - eller ønsker at blive – leverandør til det offentlige.

Vejen Kommune benytter platformen Mercell, når vi offentliggør og gennemfører udbud. Det er gratis for leverandører, at give tilbud i Mercell, når Vejen Kommune gennemfører udbud.

Det betyder at hvis du som leverandør ønsker at deltage i udbudsforretninger i Vejen Kommune foregår det via Mercell. Du kan læse mere om det på Mercells hjemmeside

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. SKI udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it og hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og afløfte udbudspligten. SKI sikrer e-handel og styrer kontrakterne, når aftalerne er i drift.

Hvis du vil vide mere om SKI, eller ønsker at undersøge om du via SKI kan blive leverandør til det offentlige, kan du med fordel besøge SKI's hjemmeside

Varde Kommune og Vejen Kommune arbejder sammen i Sydjysk Kommuneindkøb. Samarbejdet er et administrativt samarbejde, der understøtter udmøntningen og effekten af de deltagende kommuners godkendte indkøbs- og udbudspolitikker samt udbudsplaner. Samarbejdet omhandler udelukkende kommunernes udbudsforpligtigelse i forhold til varer og tjenesteydelser.

Formålet med Sydjysk Kommuneindkøb er at: 

  • Understøtte de deltagende kommuners arbejde med at effektivisere deres indkøb. 
  • Opnå bedre vilkår og priser i kontrakterne, som følge af større volumen. 
  • Udnytte ressourcer og kompetencer, således at den enkelte kommune opnår en effektivisering og professionalisering af deres indkøbs/udbudsfunktion. 
  • Det enkelte udbud udarbejdes med højst muligt kompetenceniveau.  
  • Understøtte vidensdeling kommunerne imellem, samt virke som sparring og rugekasse for nye ideer og metoder i forbindelse med kommunernes udbudsforpligtigelse  

Formandskabet går på skift og varetages pt af Lisbeth Kohls Jensen, Varde Kommune.

UdviklingVejen er en medlemsbaseret erhvervsforening bestående af virksomheder i og omkring Vejen Kommune. UdviklingVejen hjælper virksomheder og iværksættere med sparring til forretningsudvikling og vækst.

Indkøb arbejder tæt sammen med UdviklingVejen om en række initiativer, bl.a. Udbudsskole, fyraftensmøder samt UdbudsPanelet, hvor du som virksomhed kan træffe Indkøbskontoret. Læs mere om UdbudsPanelet her

Martin Larsen

Indkøb

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 13-07-2024 23.07

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen