Skip til hoved indholdet

Voksenlærling

Hvis du som arbejdsgiver har udbetalt løn til en voksenlærling, skal du bruge NemRefusion til at anmode om at få udbetalt tilskud. Det kræver, at der er indgået en aftale mellem dig som arbejdsgiver og Jobcentret.

Hvis du som arbejdsgiver har udbetalt løn til en voksenlærling, skal du bruge NemRefusion til at anmode om at få udbetalt tilskud. Det kræver, at der er indgået en aftale mellem dig som arbejdsgiver og jobcentret.

Mere information

Jobcentret udbetaler tilskud til arbejdsgiveren bagud for en måned ad gangen på baggrund af arbejdsgiverens anmodning om udbetaling af tilskuddet.

Hvis anmodningen er modtaget senest den 15. i en måned, udbetales tilskuddet til arbejdsgiveren inden den 15. i den efterfølgende måned.

Modtager jobcentret anmodningen efter den 15. i en måned, udbetales tilskuddet senere til arbejdsgiveren.

Arbejdsgiveren skal på begæring afgive de nødvendige oplysninger til jobcenteret til brug for administrationen af ordningen. Jobcentret kontrollerer oplysningerne i SKATs indkomstregister.

Tilskuddet udbetales til den enhed i virksomheden, der har indgået uddannelsesaftalen. Tilskuddet indsættes på virksomhedens NemKonto.

Jobcentret

Arbejdsmarkedsafdelingen

Søndergade 48, 6600 Vejen

Ring til os

Bemærk

Når du sender Digital Post til os, bliver du bedt om at bruge MitID. På den måde bliver beskeden sendt sikkert, og du kan skrive dine personlige oplysninger, f.eks. dit CPR-nummer.

Denne side er printet den 25-07-2024 14.51

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Hold dig opdateret om Vejen Kommune

Vejen Kommune
Rådhuspassagen 3
6600  Vejen