Corona-virus

Tilbud om booster-vaccination mod Covid19, influenza og pneumokok-sygdom til borgere over 50 år.

Du bliver tilbudt en boostervaccination med den vaccine du tidligere er blevet vaccineret med. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, du kan have om boostervaccination.

I forhold til influenza og pnemokok vaccinerne er de gratis for dig hvis du er over 65 år. Hvis du tilhører en risikogruppe og er under 65 år skal du kontakte egen læge og blive oprettet i et vaccinationsforløb. Hvis du er rask under 65 år skal du betale for influenzavaccinationen og for pneumokokvaccination. Du kan du læse mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring vaccination og Region Syddanmarks vaccinationstilbud.

Du vil kunne bestille tid til vaccination i de regionale vaccinationscentre, hvor de nærmeste er i Kolding og Esbjerg. Eller på det lokale tilbud i Vejen om tirsdagen. Du kan booke tid til alle tre steder via www.vaccine.dk eller på telefon 99 44 07 17.

Hvis du ikke har mulighed for selv eller med hjælp fra dine nærmeste at transportere dig til en af disse regionale vaccinationscentre eller har problemer med at bestille tid kan du kontakte den kommunale vaccinationshotline på telefon 7996 6420. De vil kunne være behjælpelige med information og vurdere om du vil kunne tilbydes  vaccination på et aktivitetscentre i dit lokalområde og ved behov herfor transport til dette tilbud.