Nyhed! - Ren Natur 2020

Ren Natur 2020 melder klar til sæsonstart

Fra midten af maj indsamler mindre grupper af frivillige affald ind med god afstand og højt humør. Tak for jeres store interesse for at samle henkastet affald op i kommunen. Vi nåede i alt op på 22 tilmeldinger fra forskellige foreninger. Ren Natur har nu fordelt de ruter, som er i Vejen Kommune.

Disse foreninger har fået tildelt en rute i år.

• Vejen Rideklub
  • Vejen Danseforening
  • DDS Gesten Spejder
  • Soroptimisterne i Rødding-Gram-Toftlund
  • Andst Ungdoms-og Idrætsforening
  • Brørup Gymnastik forening
  • Camino Frøs Herred
  • Brørup Gymnastik forening (BGF)
  • KFUM-spejderne Lintrup
  • Støtteforeningen for Lintrup Børnecenter
  • Skodborg MC

Den første indsamlingsdag bliver lørdag d. 16. maj og her er det foreningen Soroptimisterne i Rødding-Gram-Toftlund, der samler affald ind på rute 4.

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til klubkassen!

Ren Natur er etableret som et selvstændigt koncept under ledelse af Hold Danmark Rent, - et koncept der binder kommuner, virksomheder og frivillige sammen i en bestræbelse på at skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen. Vejen Kommune er en del af dette fællesskab.
Ren Natur har til formål at skabe bevidstgørelse om henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Dette sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.
Som lokalforening har I en særlig indflydelsesrig rolle her i kommunen og i nærområdet. I styrker den sociale sammenhængskraft og dermed jeres lokalsamfund.

Sådan bliver I en del af Ren Natur

OBS - Der er lukket for tilmeldinger for denne sæson, men vi håber også at kunne være med igen til næste år 2021.
Jeres forening bruger en formiddag eller en eftermiddag på at samle henkastet affald op, i perioden maj – september 2020, og modtager et sponsorat på 3000 kr. I bestemmer selv dag og tidspunkt. I vil få masser af frisk luft og godt samvær samtidigt med, at I bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.
Af Ren Naturs hjemmeside fremgår det hvilke indsamlingsruter i Vejen Kommune der er i 2020

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker jeres forening. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen skal I udfylde et afrapporteringsskema online med oplysninger om jeres dag sammen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så kontakt Ren Natur via mail her kontakt@rennatur.org