Nyhed! - Ren Natur 2020

Ren Natur 2020

Vejen Kommune er med i frivillighedskonceptet Ren Natur.

Vejen Kommune har i samarbejde med Hold Danmark Rent, gjort det muligt for lokalforeninger og klubber, at tjene lidt penge til foreningskassen mod at samle affald i naturen.

Hvor ligger der skrald?

Vi leder efter ruter eller områder, som trænger til en kærlig affaldshånd.
Hvis du kender til en offentlig rute eller område, hvor folk ofte smider skrald, vil vi sætte stor pris på, at du sender en mail til kaha@vejen.dk – senest fredag den 21. februar. Så laver vi affalds-opsamlingsruter til de fantastiske frivillige foreninger.

Fra 1. marts 2020 bliver der udlagt 12 ruter på kommunale arealer, hvor du og din forening kan tjene 3.000 kr. på at samle affald. Du kan se ruter og beskrivelser på Ren Natur's hjemmeside her Ren Natur.

Tilmeld din forening eller klub

Tilmeldingen foregår på Ren Natur's hjemmeside og er efter princippet ’’først til mølle’’.
Der bliver åbnet op for tilmeldinger fra. 1. marts 2020.