Nyhed! - Ren Natur 2020

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til klubkassen!

Ren Natur er etableret som et selvstændigt koncept under ledelse af Hold Danmark Rent, - et koncept der binder kommuner, virksomheder og frivillige sammen i en bestræbelse på at skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen. Vejen Kommune er en del af dette fællesskab.

Et godt formål!

Ren Natur har til formål at skabe bevidstgørelse om henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Dette sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.

Som lokalforening har I en særlig indflydelsesrig rolle her i kommunen og i nærområdet. I styrker den sociale sammenhængskraft og dermed jeres lokalsamfund.

Sådan bliver I en del af Ren Natur

Jeres forening bruger en formiddag eller en eftermiddag på at samle henkastet affald op, i perioden maj – september 2020, og modtager et sponsorat på 3000 kr. I bestemmer selv dag og tidspunkt. I vil få masser af frisk luft og godt samvær samtidigt med, at I bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.

Ruter og tilmelding

Af Ren Naturs hjemmeside fremgår det hvilke indsamlingsruter i Vejen Kommune der er aktive i 2020.

Fra mandag den 2. marts kan du finde indsamlingsruterne i Vejen Kommune via dette link.

Ønsker I at komme i betragtning til en rute i 2020, så tilmeld jeres forening på hjemmesiden – tilmeldingsperioden er fra 2. marts til 1. april. Alle typer af foreninger er velkomne!
Der er mange forskellige ruter at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

I kan tilmelde jer via linket herunder:

Tilmelding til at blive en del af Ren Natur

Udstyr

Til indsamlingsopgaven vil I modtage alt det udstyr, som I skal bruge til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet, som I har samlet.

Sponsorat

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker jeres forening. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen skal I udfylde et afrapporteringsskema online med oplysninger om jeres dag sammen.

Hvis I har nogle spørgsmål, så kontakt Ren Natur via mail her kontakt@rennatur.org