Genbiksen

Genbiksen:

De fleste har nok prøvet at køre en tur på genbrugspladsen og kassere ting, som egentlig var for gode til at blive smidt ud, men som man ikke længere selv har brug for. Hidtil har der ikke været andet at gøre end at smide tingene ud, eller at aflevere dem i en genbrugsbutik, men nu kan man som noget nyt aflevere sine brugte, men brugbare ting på Genbrugspladsen i Brørup.

Genbrugspladsen stiller et lokale til rådighed, mens det er en række lokale velgørenhedsorganisationer der er gået sammen om at administrere de ting, der kommer ind.

Organisationerne står for at afhente tingene og sælge dem i deres genbrugsbutikker, for at støtte gode formål.

Det er i alt fem organisationer der har dannet en forening, som har det overordnede ansvar for at ordningen kommer til at fungere: KFUMs Soldatermission i Bække, KFUMs Soldatermission i Jels, Røde Kors i Brørup, Kirkens Korshær i Vejen og Vejen Gardens Støtteforening.

Cirkulær økonomi og direkte genbrug er nøgleordene. Når tingene gives videre til direkte genbrug, gennem vores ordning, giver vi tingene længere levetid, sparer værdifulde ressourcerne og støtter gode formål. 

Så kom med dine brugte, men brugbare ting, og støt op om de gode formål og direkte genbrug! Vi glæder os til at se dig!