Jobcenter Vejen er åben igen

Lukkedag i Jobcentret

Jobcenter Vejen er genåbnet efter suspensions perioden.

Det vil sige, at hvis du vil i kontakt med Jobcentret, så har du mulighed for, at henvende dig fysisk på Jobcentret eller kontakte os digitalt.
Vær opmærksom på, at hvis du skal søge om uddannelseshjælp, så skal du henvende dig på Jobcentret på adressen Søndergade 48, 6600 Vejen.

Åbningstiderne er mandag til onsdag fra klokken 8.00 til klokken 15.00, torsdag fra klokken 8.00 til klokken 17.00 og fredag fra klokken 8.00 til klokken 13.00.

Vi er optaget af, at forsætte med at praktisere de mest meningsfulde løsninger og derfor kan din kontakt med Jobcentret foregå ved personlig fremmøde eller digitalt.

Administrationen i Vejen Kommune følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og Jobcenter Vejen er indrettet således, at vi tilgodeser alle krav fra Sundhedsstyrelsen. Det vil sige, at du har mulighed for, at opholde dig sundhedsmæssigt forsvarligt i Jobcentret.
I den forbindelse vil vi også forsøge, at begrænse antallet af besøgende i Jobcentret og derfor opfordrer vi dig til, at kontakte din jobrådgiver eller at ringe til en af vores service telefoner, hvis du har spørgsmål vedrørende dit samarbejde med Jobcentret eller hvis du ønsker, at få en tid til en samtale med en af Jobcentrets medarbejdere.

Nedenfor ser du en liste med kontaktoplysninger til de enkelte afdelinger i Jobcenter Vejen, som du kan ringe eller skrive til, hvis du har spørgsmål vedrørende dit samarbejde med Jobcentret.

Jobafklaring & Sygedagpenge

Du kan kontakte Team Job & Sundhed på telefon 24 59 58 72 eller via Digital Post.

Dagpenge & Rekruttering

Du kan kontakte Team Job, Rekruttering & Uddannelse på telefon 30 17 11 01 eller via Digital Post. Skriv til Forsikrede eller Skriv til Rekruttering.

Uddannelseshjælp

Du kan kontakte Team Unge (Basen) på telefon 29 47 82 05 eller via Digital Post.

Kontanthjælp, Ressourceforløb & Revalidering

Du kan kontakte Team Job & Aktiv på telefon 30 54 33 32 eller via Digital Post.

Selvforsørgelses-, Hjemsendelses- og Overgangsydelse & Danskuddannelse

Du kan kontakte Team Job & Integration på telefon 61 18 04 71 eller via Digital Post.

Fleksjob & Ledighedsydelse

Du kan kontakte Team Fleksjob på telefon 24 59 58 71 eller via Digital Post.

Udbetaling af Jobafklaringsydelse

Du kan kontakte Team Service på telefon 79 96 66 15 eller via Digital Post.

Udbetaling af Sygedagpenge

Du kan kontakte Team Udbetaling Sygedagpenge på telefon 29 37 46 92 eller via Digital Post.

Udbetaling af Uddannelses- og Kontanthjælp, Ressourceforløb, Revalidering, Selvforsørgelses-, Hjemsendelse- og Overgangsydelse

Du kan kontakte Team Udbetaling Kontanthjælp & Uddannelseshjælp på telefon 29 37 47 54 eller via Digital Post.