Giv et praj om vej og park

Her har du muligheden for, at oplyse os om problemer på Vejen Kommunes veje, stier og parker. Vi er glade for konkrete henvendelser fra dig.

Giv os et praj via kort

I det daglige gør vi vort bedste for, at Vejen Kommune kan fremtræde indbydende. Der kan imidlertid opstå et problem, som vi ikke er opmærksomme på, men som kan være til gene for dig eller andre.

Giv os et praj via smartphone eller kort

Har du en smartphone kan du give os et praj via vores Giv et praj app. Du kan hente app'en her på siden. Giv et praj-app'en bruger GPS-koordinater til at lokalisere henvendelserne. Når du anmelder et problem via din smartphone, er det derfor vigtigt, at du står det sted, hvor fejlen er. I app'en bliver du bedt om at tage et foto af problemet, da det gør det lettere for os at estimere problemets karakter og omfang ved hjælp af et foto.

Der er ikke udviklet nogen app til windowstelefoner, men du kan give os et praj via kort på denne side.
Du kan praje os her på siden via kort. Du kan sende os et praj uden foto, når du prajer via kort. Kortet finder du i den lyseblå boks.

Følg dit praj på kort

Vi kan desværre ikke svare direkte på dit praj, men på app'en eller via kortet her på siden, kan du følge hvordan det går med din henvendelse.
Hvis vi vurderer, at dit praj er akut, udbedrer vi fejlen hurtigst muligt. Andre praj vil blive prioriteret og planlagt i vores daglige drift eller indgå i den fremtidige vejplanlægning.

Oplever du fejl i Giv os et praj app'en eller via kortet

Selvom det nye system er blevet testet, kan der opstå småting, som skal rettes. Vi er derfor meget interesseret i at høre fra jer, hvis Iopdager fejl eller mangler.
Venligst indberet fejl på teknik@vejen.dk.

Pludseligt opståede alvorlige skader på vejen eller vejens udstyr

Hvis der opstår akutte situationer på vejnettet, der er til fare for trafiksikkerheden, for eksempel større huller i kørebanen, ituslåede kloak dæksler, tabte genstande, væltede træer, vand på kørebanen, døde dyr medvidere skal du kontakte
Vejen Kommune, Teknik & Miljø på 79 96 50 00

Mandag til onsdag 8:00 - 15:30

Torsdag 8:00 - 16:30

Fredag 8:00 - 12:30

Hvis skaden sker uden for normal åbningstid skal du kontakte Falcks vagtcentral på 70 10 20 30.