Besparelse på grundskylden i 2. halvår af 2017

Værd at vide for grundejeren

Regeringen har som en del af finansloven for 2017 besluttet at fastfryse grundskylden for 2017.

Fastfrysningen gælder alle ejendomme, men det er dog kun grundejere, som betaler grundskyld af den såkaldte skatteloftsværdi frem for af seneste grundvurdering fra SKAT som får glæde af fastfrysningen.

Som grundejer skal du ikke foretage dig noget idet kommunen laver en ny beregning af grundskyld 2017.

Er du berørt af fastfrysningen af grundskyld vil du modtage en ny ejendomsskattebillet for 2017 i løbet af juni måned.

Ud af Vejen Kommunes ca. 16.000 ejendomme vil kun ca. 5.300 ejendomme være berørt af ændringen med en nedsættelse af grundskylden på gennemsnitlig ca. 220 kr. i 2017.

Reguleringen foretages på 2. rate 2017, som skal betales den 11.9.2017.

Hvis din betaling af ejendomsskat er tilmeldt PBS vil opkrævningen blive rettet helt automatisk.

Er du ikke tilmeldt PBS vil du sammen med den nye ejendomsskattebillet for 2017 modtage et nyt indbetalingskort som skal benyttes i stedet for den tidligere fremsendte.

Se mere på  Vejen.dk/besparelsepaagrundskyld

Ejendomsskat